Reset Password

click to enable zoom
Loading Maps
We didn't find any results
open map
Your search results

За нас

13.05.2018 by krasi

Pochivkahalkidiki.com е уеб портал, който предоставя подробна информация за настаняване и друга полезна информация за почивка в перлата на северна Гърция – Халкидики. В сайта има вградена уникалната услугата „Справочник от туристи за туристи“ –  възможност за размяна на впечатления от конкретни места /плажове, заведения и др./. Също така предлагаме възможност за директна резервация със собственика, без допълнителни такси. 

Интерес за гостите представлява знака „Проверен“ – този знак е гаранция от pochivkahalkidiki.com, че обекта отговаря на нашите критерии за качество. Знака се дава за една година само на проверени от наш представител места.

Нашата цел е да помогнем на гостите да намерят най-подходящата дестинация и тип настаняване, независимо дали пътуват за лятната ваканция, почивните дни или за бизнес. Разполагаме с голямо разнообразие от места за почивка в цялата област Халкидики.

Pochivkahalkidiki.com не е туристическа агенция

Всички резервации се извършват чрез търсене и запитвания, които са публикуване в сайта. Нашата цел е да свържем гостите директно със собствениците на места за почивка в област Халкидики, без посредничеството на туристически агенции или трети страни. Искаме да ви предоставим възможно най-много информация за Халкидики и да ви позволим да резервирате мястото си за почивка по най-лесния и евтин начин.

Как да резервираме място за почивка?

1. На главната страница на сайта има карта и формуляр за търсене. На картата са отбелязани къде има места за почивка. Изберете желаният регион и кликнете върху мястото за почивка. Ще бъдете прехвърлени във формата за резервация. Ако желаете, напишете във формуляра за търсене населеното място, периода в който желаете да почивате и брой гости. Резултата ще видите в таблица под картата.

2. След, като изберете най-подходящото място за почивка попълнете формуляра „Запитрване“. Ако собственика е поддържа функцията „Незабавна резервация“ ще получите резервация веднага, в противен случай този формуляр ще изпрати запитване към собственика и той ще се свърже с Вас за уточняване на подробностите.

3. След съгласуване на необходимата информация между вас и собственика на мястото за почивка (условия, общ брой нощувки, брой възрастни и деца, начин на плащане – авансово плащане и останалата част), следващата стъпка е:

Плащане на резервацията

Авансовите плащания и окончателните плащания за резервация се заплащат директно на собственика. Всички правила и условия по отношение на анулирането се определят от собственика на мястото и всички сделки се извършват само между госта и собственика на мястото за почивка.

Партньорство с места за почивка

Pochivkahalkidiki.com е портал в услуга на собственици на места за почивка в област Халкидики и техните гости. Нашата услуга се основава на информацията, която получаваме от местата за почивка, като една част от тях проверяваме за да отбележим с знак за качество „Проверен“. Все пак ние не можем да гарантираме пълнотата и точността на информацията за местата за почивка.

В случай, че се нуждаете от допълнителна информация, моля свържете се с нас чрез данните за контакт или електронна поща info@pochivkahalkidiki.com