Reset Password

click to enable zoom
Loading Maps
We didn't find any results
open map
Your search results

Въпроси

12.04.2018 by krasi

ТУРИСТИ

Какво е pochivkahalkidiki.com? Кои сте вие?

Pochivkahalkidiki.com е уеб сайт, където можете директно да наемете вила или апартамент за почивка в Халкидики, без такси за резервация или други разходи. Тук можете да намерите много полезна информация, която да помогне за по-приятната ви ваканция, Сайта съдържа информация за интересни места, плажове, заведения, фото галерия  и много друга информация.

Туристическа агенция ли е pochivkahalkidiki.com?

Pochivkahalkidiki.com не е туристическа агенция или оператор. Ние сме сайт, който ви позволява да се свържете директно със собствениците на жилища, без посредничество на туристически агенции или трети страни.

Какво е включено в цената? Цената за стая или за човек е?

Всички цени на нашия сайт са посочени за стая, апартамент или вила. Видът на услугата (само легло, нощувка и закуска, полупансион, всичко включено) е посочено в описанието.

Изпращането на запитване гарантира ли наемянето на имота?

Сайтът разполага със функционалност за показване на свободните дати. Но решение на собствениците е дали ще се възползват от тази функционалност. Изпращането на запитване не гарантира наемането на имота. Собственика получава информацията и ще се свърже с Вас за потвърждение.

Ние сме с деца. Как да поръчаме допълнително легло?

Натиснете бутон „Контакт собственик“. Във формата, която се отвори въведете желаните дати и в забележката запишете специалните изисквания.

Къде да намерим допълнителна информация за настаняването?

Цялата информация е в описанието. Ако имате нужда от допълнителна информация, можете да се свържете с нас или директно със собственика.

Как да платя и какви са гаранциите за плащането?

Наемането на имот чрез уебсайт е правно обвързващ договор между Вас и собственика на квартирата. Pochivkahalkidiki.com не е страна по договора. Собственикът носи пълната отговорност за предоставянето на наетите от Вас помещения.

Важно е да знаете следното:

1. Проверете коя банка има най-благоприятните условия за извършване на плащане, за да извършите плащането на аванса, тъй като банките имат различни комисионни.

2. Повечето квартири, с изключение на тези с повече от 10 служители, не са регистрирани като юридически лица. Поради това, получателят не е хотел, като юридическо лице, а собственикът на жилището / къща / вила, като физическо лице.
3. Когато извършвате плащането, упоменете в банката, че плащате на физическо лице. Това обикновено ще Ви намали комисионната за превода.
4. При извършите на плащането банката ще Ви даде така нареченият SWIFT. Това е код, въз основа на който може да се идентифицира вашата транзакция. Ако собственикът желае може да му го изпратите за потвърждение.

5. След това ще получите окончателното потвърждение на Вашата резервация. Моля, бъдете търпеливи, тъй като на банките са необходими няколко дни, за да извършват транзакцията.

6. В случай, че не сте платили цялата сума предварително, ще платите оставащата сума на собственика в първия ден от пристигането си.

СОБТВЕНИЦИ НА ИМОТИ

Какъв имот може да бъде представен в платформата?

Могат да бъдат представени всички видове настаняване, като хотели, вили, апартаменти, студия, бунгала, стаи, къщи и лагери, които се намират на територията на област Халкидики

Каква е цената за включването в платформата.?

Включването в платформата е безплатно. Заплащат се само допълнителни рекламни пакети и услуги, за тези, които желаят. Ако желаете повече информация изпратете запитване чрез линка.

Как да включа обекта си?

  1. Нужно е да се регистрирате, като отбележите, че сте собственик.
  2. След това можете да добавите обекта си от собственото си меню.
  3. Можете да го добавите на 3 езика – гръцки, английски и български. Ако нямате възможност, ние можем да ви съдействаме,
  4. Ако имате хотел с различни по големина и цени стаи – трябва да добавите всяка по отделно.
  5. След, като приключите, обекта Ви няма да се появи веднага – необходима е проверка и одобряване.

Какво означават надписите "featured" и "verified"?

Това са маркетингови инструменти, които се заплащат допълнително.

Featured – когато закупите този инструмент Вашият обект се появява отделно на сайта и има надпис „featured“

Verified – този инструмент не може да бъде закупен от всяки обект. Необходима е първо проверка от наша страна, дали обекта отговаря на нашите критерии. След одобряване получавате правото да закупите този знак.

Има ли възможност за незабавна резервация?

Системата позволява незабавна резервация от Вашите гости, Така пестите време за кореспонденция с гостите и увеличавате възможностите за резервация. За целта е необходимо:

  1. При записването на обекта да отметнете на първата страница : Allow instant booking? If checked, you will not have the option to reject a booking request.
  2. Да поддържате актуален календара със свободните дати.

Така ще получавате директни резервации и остава само да се свържете с Вашите гости за да уточните подробностите по плащането на аванса.

Какво включват специалните оферти?

Специална оферта е всичко. което искате да предложите на Вашите потенциални гости – от отстъпки за предварителна резервация или Last minutes, до големи намаления на определен брой стаи. Готови сме да обсъдим всеки предложен от Вас вариант и да го изработим заедно.